Exkluzív leleplezés: Karácsony Gergely nem ragaszkodik a hatalomhoz

Update: a blog megírása után az Index kiderítette, hogy az Együtt elnökségi üléséről szivárgott ki a felvétel, tehát egy együttes politikus volt. "Szép" munka srácok! Hova fog még süllyedni az Együtt?

 

Exkluzív, fantasztikus, elképesztő leleplezés Karácsony Gergelyről....: Nem ragaszkodik a hatalomhoz....

Pár napos hír: Karácsony Gergely a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje és Zugló polgármestere nagyon esélyes a közös miniszterelnök-jelöltségre. Ez egy pár napos hír, tehát alig került be a köztudatba, de máris megkezdődött Karácsony lejáratása. A "legszebb" az egészben, hogy nem a Fidesz és Orbán kezdett vadul bele, hanem az Együtt és Gyurcsány/DK. 

Folyamatosan születnek a "jobbnál" "jobb" álnéven írt, de minden gondolkodó ember számára egyértelmű, hogy DK-s politikusok/pártalkalmazottak által írt Karácsonyt cikiző blogposztok.
Kérdem én, értetlenkedő ellenzéki szavazóként kérdem:
 
Mégis mitől fél az Együtt, mitől fél a DK..??? Nem Orbán és a Fidesz az ellenfél?? Mitől lett Karácsony Gergely az ellenség? 
12973590_10205017393829319_1063938628340988232_o.jpg
(Szabó Tímea, Tordai Bence, Karácsony Gergely egy párbeszédes, egészségügyes demonstráción.)
 
 
Le akarja váltani Orbánt..? Egybe akarja terelni a darabokban lévő ellenzéket? Ez a nagy bűne?
 
A legújabb egy exkluzív, fantasztikus, elképesztő hangfelvétel, amely nem tudom mit akar bizonyítani. Egészen konkrétan ez hangzik el, ezt mondja Karácsony:
"Alapvetően az az érzésem, hogy a f****** hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0%ról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy fő állásom, ami önmagában egy kib****** politikai stressz, hogy lesz Zuglónak költségvetése, meg ilyen apróságok. Van nekem ilyen szempontból dolgom, így tudom is magam áltatni azzal, hogy én teszek az ügyért, vagy valamit csinálok."
 
 
Nektek ez mit mond? Mert nekem azt, hogy itt egy miniszterelnök-jelölt, aki rohadtul nem ragaszkodik a hatalomhoz, sőt, kész lemondani róla, ha erre lenne szükség.
2017-ben, olyan emberek uralják a magyar politikát, mint Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc, akikről mit érdemes tudni? Itt vannak már ezer éve, volt millió botrányuk, de a rossebbért sem akarnak elmenni/visszavonulni... Erre jön egy ember, akinek úgy tűnik az exkluzív, fantasztikus, elképesztő leleplező hangfelvétel alapján, hogy a legnagyobb bűne, hogy nem ragaszkodik a hatalomhoz. 
 
 
Szóval, mi erről a véleményem? Könyörgöm, jöjjön ez az ember, legyen Ő Magyarország miniszterelnöke, mert pontosan ilyen emberre van szükség!
 
 
Szavazz: