Szél Bernadették ismét pofátlanok

Meddig tartható az a bántóan nyilvánvaló demagóg hazugság, amit az LMP művel?!



Karácsony Gergely elképesztően (egyesek szerint már túlzottan) gáláns gesztust tett a minap, amikor megerősítette: ha az LMP hajlandó lenne együttműködni a baloldali ellenzék pártjaival, Ő visszalépne Szél Bernadett javára és támogatná őt miniszterelnöki ambícióiban.
 
Az LMP erre szóvivője útján reagált, elutasítva Karácsony ajánlatát, mondván „nem tud a régmúlt szereplőivel közös konstrukcióban részt venni a választáson.”

Tudjuk, a politika világa tele van kisebb-nagyobb lódításokkal, csúsztatásokkal. De hogy ennyire hülyének nézzék a nagyérdeműt, az azért ritka, ahhoz azért pofa kell. 

szel.jpg

Nézzük csak jelenleg meg kiket indít az LMP az országos listáján:

 

Második helyen Hadházy Ákos8 éven (!) keresztül, 2006 és 2014 között volt a Fidesz szekszárdi önkormányzati képviselője. Az alatt úgy látszik, minden rózsás volt.

hadha_zy-a_kos-3-hpgy-1000x600.jpg

 

Harmadik helyen Gémesi GyörgyAz LMP első számú kiszemelt szövetségese 1998 és 2006 között az MDF országgyűlési képviselője, hosszú éveken át az MDF ügyvezető elnöke, illetve alelnöke.

2000iiivilagtalalkozohimnuszorbanviktoresgemesigyorgy.jpg

 

Negyedik helyen Schmuck Erzsébet: 20 éven keresztül a KISZ (Kommunista Ifjúsági Szövetség) munkatársa. 2002-2003 között a Medgyessy-kormány helyettes államtitkára.

collage.png

 

Hetedik helyen Demeter Mártaaki 2010-től egészen a közelmúltig az MSZP gyanús ügyekről elhíresült zuglói szervezetének elnökségi tagja volt. Sőt, 2012-től magának a Magyar Szocialista Pártnak is elnökségi tagja volt.

00417075.jpeg

 

Az LMP elutasítja Karácsony Gergelyt, mondván „nem tud a régmúlt szereplőivel közös konstrukcióban részt venni a választáson” miközben a saját listáján „a régmúlt szereplői” viszik a prímet.

Fontos hangsúlyozni, hogy nem az a baj, hogy valaki új vagy régi vagy régi vagy új, hanem: mi ez, ha nem bántóan átlátszó képmutatás?! Mikor mondjuk ki végre, hogy az LMP csak saját magát akarja építeni, és - mint 2014-ben -, egyáltalán nem elkötelezett abban, hogy megszabadítsuk az országot Orbán Viktortól.