Szél Bernadett: A választók idióták

Ezt üzeni nekünk Szél Bernadett, az LMP "friss" miniszterelnök-jelöltje, amikor úgy nyilatkozik, hogy náluk bizony nem lesznek "újracsomagolt politikusok".

Tudjuk, a politika világa tele van kisebb-nagyobb lódításokkal, csúsztatásokkal. De hogy ennyire hülyének nézzék a nagyérdeműt, az azért ritka, ahhoz azért pofa kell. 

Nézzük csak jelenleg kik ülnek az LMP frakciójában:

Demeter Márta - aki 2010-től egészen a közelmúltig az MSZP korrupciós ügyekről elhíresült zuglói szervezetének elnökségi tagja volt. Sőt 2012-től magának a Magyar Szocialista Pártnak is elnökségi tagja volt.

 

Hadházy Ákos

8 éven (!) keresztül, 2006 és 2014 között volt a Fidesz szekszárdi önkormányzati képviselője. Az alatt úgy látszik, minden rózsás volt.

 

Schmuck Erszébet

20 éven keresztül a KISZ (Kommunista Ifjúsági Szövetség) munkatársa. 2002-2003 között a Medgyessy kormány helyettes államtitkára.

  

 

Nézzük az LMP legújabb "támogatóit":

Gémesi György: Az LMP első számú kiszemelt szövetségese, aki a legutóbbi kongresszuson is felszólalt. 1998 és 2006 között az a MDF országgyűlési képviselője, hosszú éveken át az MDF ügyvezető elnöke, illetve alelnöke.

 

Lukácsi Katalin: Az LMP, Szélt megválasztó kongresszusának díszvendége. Ő aztán igazán nem válogatós. Volt már MDF országgyűlési képviselő-jelöltje, majd a Fidesz önkormányzati képviselőjelöltje, majd végül a KDNP tisztségviselője.

 

Kedves Szél Bernadett, mi ez ha nem a politikusok gátlástalan "újracsomagolása"?!!!

 

Mi ez, ha nem a választópolgárok teljes hülyének nézése?!

Milyen miniszterelnök-jelölt az, aki már a bemutatkozásakor gátlástalanul hazudik?!