Kedves MSZP: Most akkor tényleg egy kádári hírszerzőt akartok miniszterelnök-jelöltnek?!

 

A MSZP-nél egyetlen egy dolog borítékolható, mindig tudnak még kínosabbak lenni. Önsorsrontásban egyszerűen felül (vagy alul)multhatatlanok. Már a Botka sztori olyan, amire normális ember azt mondja, ilyen nincs, ennnnnnnnnnyire nem tudja tökön szúrni magát egy párt. Mindegy, hogy ki mit gondol Botkáról, de egy komolyan vehető jelölt volt. Leszedni, pár hónappal a választás előtt kolosszális baromság. De a maszopban mindig a pitiáner belső hatalmi harcok voltak a dominánsak. Olyan mintha a pártnak egyszerűen nem lenne józan esze - mert még a saját érdekeit sem képes felismerni.
És most kit varázsolnak a kalapból? 
Balázs Péter elvtársat.
Nem akarunk igazságtalanok lenni. Balázs Péter nem egy gazember, nem egy szalonképtelen valaki. Ő egy képzett csinovnyik. Tud kulturáltan beszélni, vannak klassz diplomái, stb.. 
De most srácok: KOMOLYAN????
Komolyan 2017-ben azt húzzátok, hogy na ki lenne a legütősebb jelölt, hát nem egy régi kádárista hivatalnok, a nemtudom milyen ...impex dolgozója, egy rendszerváltás előtti minisztériumi osztályvezető???
Nem, nem mindenki gonosz, aki az átkosban magas hivatalt viselt, voltak tök korrekt emberkék is, de hogy Őt kitolni az emberek elé, hogy na Ő képviseli az mszp nagy megújulását, és Ő fogja legyőzni Orbán Viktort - ez valami nagyon rossz vicc???  Egy ember, aki maga is elismeri, hogy a 80-as években rendszeresen együttműködött a katonai elhárítással. Ő lenne a nyerő jelölt?? Ez komoly??!! Vagy Ti még tényleg Horn Gyulánál és Medgyessy Péternél tartotok?
Tényleg nem veszik észre az mszp nagy casting bajnokai és a körülöttük lévő értelmiségi slepp, hogy eltelt azóta kb. egy évtized, hogy más időket élünk, és hogy egy ilyen jelölt csak garantálná a Fidesz 2/3-át?